Alkalmazások

A COMAP olyan építületgépészeti rendszerek kialakításában áll a tervezők és kivitelezők rendelkezésére, melyek hőenergiát szállítanak a hötermelőktöl, (kazánok, hőszívattyúk, napkollektorok, légkondicionáló vagy melegvíztároló tartályok) a fogyasztókig (radiátorok, alacsony hőmérsékletű padlófűtés, fancoil egységek és háztartási víz szerelvények).

Ez az egyedülálló termékválaszték mindenképpen figyelemreméltó a tervezők és a kivitelezők számára, hiszen megoldásokat kínál a rendszer optimális kialakításához, úgymint: kiegészítő berendezések a hőtermelőkhöz, primer és szekunder hálózatok elemei, interfészek, beszabályozó egységek, fogyasztó szabályozó eszközök és víz kezelési megoldások.

 

Itt megtalálható megoldásaink* a következőkre :

  • Családiházak, lakások
  • Társasházi épületek

*A fenti megoldásokban felhasználható rendszerelemek, minden egyes épület karakterének és céljának a legmegfelelőbb,és leglogikusabb felhasználását biztosítják. Ezek a rendszertípusok csupán példajavasslatok, tehát nem használatra kész megoldáskent kell figyelembe venni őket. Minvel minden projekt különböző, a COMAP javasolja, hogy csak minősített szakemberek végezzék a rendszerek kialakítását a megtervezésétől és kivitelezéséig egyaránt.