Alkalmazások

A COMAP azon építületgépészeti rendszerek kialakításában áll a tervezők és kivitelezők rendelkezésére, melyek hőenergiát szállítanak a hötermelőktől, (kazánok, hőszívattyúk, napkollektorok, légkondicionáló vagy melegvíztároló tartályok) a fogyasztókig (radiátorok, alacsony hőmérsékletű padlófűtés, fancoil egységek és háztartási víz szerelvények).

Ez az egyedülálló termékválaszték mindenképpen figyelemreméltó a tervezők és kivitelezők számára, hiszen megoldásokat kínál a rendszer optimális kialakításához, úgymint: kiegészítő berendezések a hőtermelőkhöz, primer és szekunder hálózatok elemei, interfészek, beszabályozó egységek, fogyasztó-szabályozó eszközök és víz kezelési megoldások.

Itt megtalálható a megoldásaink* a következőkre:

  • Családiházak, lakások
  • Társasházi épületek

*A fenti megoldásokban felhasználható rendszerelemek minden egyes épület karakterének és céljának legmegfelelőbb, leglogikusabb felhasználását biztosítják. Ezek a rendszertípusok csupán példa javaslatok, tehát nem használatrakész megoldáskent kell figyelembe venni őket. Mivel minden projekt különböző, a COMAP javaslata, hogy csak minősített szakemberek végezzék a rendszerek kialakítását a megtervezésétől és kivitelezéséig egyaránt.