COMAP Fűtés szabályozás

A hőmérsékletszabályozásnak köszönhetően az otthon különböző helyiségeinek hőmérséklete, a tényleges hőigénynek megfelelően szabályozható. Ez biztosítja a fűtés jobb energetikai teljesítményét, a hatékonyabb fűtési rendszert, a pontosabb hőmérséklet szabályozást, a kényelmet és a csendesebb működést.

 

Évente 20% a fűtés számla megtakarítás!

Az energiaszámla csökkentése mindenki számára prioritás.

A COMAP naprakész épületgépészeti megoldásokkal rendelkezik a hőmérséklet szabályozás területén is, amelyek figyelembe veszik az újabb igényeket:

 
  • A szabad hőbevitelek optimalizálása. 

  • A COMAP megoldásoknak köszönhetően élvezhetjük a csendes, egyenletes hőelosztás komfortját, optimalizáljuk az energia- és vízfogyasztást, valamint javul a kazán teljesítménye. 

  • A hatékony megoldásoknak köszönhetően a hidraulikus rendszer tökéletes egyensúlya érhető el.

A termosztatikus szelepek lehetővé teszik a hőmérséklet pontos szabályozását és a szükséges szinten tartását. Így megakadályozzák a túlmelegedést vagy a túlzott lehűtést, és javítják a termikus kényelmet/felhasználói komfortot. Ez az automatikus szabályozás évi 20% -os megtakarítást tesz lehetővé a fűtési számlán!

 

A COMAP megkönnyíti a hőmérsékletszabályozást

Szeretne többet megtudni a radiátoraok termosztatizálásával kapcsolatos megoldásainkról? Vessen egy pillantást megoldásainkra: Senso design radiátorszelepfej, Sensity termosztát fej, AutoSar automatikus radiátor szelep, stb.

Az összes kapcsolódó dokumentum (brosúrák, adatlapok ...) elérhető a termék oldalakon és a dokumentációs központunkban is.

Termosztatikus megoldásaink <