COMAP Hungária Kft.

Egy vezető márka

A COMAP a legelismertebb márkák egyike a fűtés, hűtés, és ivóvízvezeték szerelés területén. A SUDO sárgaréz forrasztott szerelvények, SAR szelepek és SENSO termosztát fejek kedveltek a víz- és fűtés hálózatot szerelő szakemberek körében.

A COMAP egy elismert gyártó a csőrendszerek, szerelvények és szabályozás területén. Célunknak tekintjük a hatékony energiafelhasználás érdekében történő fejlesztéseket, illetve a költségek csökkentését, miközben termékeink még nagyobb kényelmet és a biztonságot nyújtanak. Termékeink és rendszereink közvetlenül hozzájárulnak a hatékony, gyors kivitelezéshez és az épületgépészeti rendszerek megépítésének idő és minőség tekintetében történő optimalizálásához.

A magyarországi és romániai piacon, COMAP Hungária Kft. forgalmazza a Comap Group által gyártott termékek teljes kínálatát.

 • A központunk és raktárunk Budaörsön található.
 • Az ország összes nagyobb viszonteladójával kapcsolatban állunk.
 • A COMAP Hungária Kft. céljainak elérése érdekében, a kétközvetítős értékesítési csatorna alkalmazását választotta, amelynek sikerességét igazolja a jelenlegi, az országot jelentős mértékben lefedő, nagykereskedelmi partnerhálózata.
  • Az értékesítési mérnökeink segítik a projekteket technikai, költség és egyéb tanácsokkal.
  • A műszaki tanácsadók segítik a kivitelezőket, tervezőket és viszonteladókat a termékek kiválasztását illetően.
  • A megrendelések hatékony teljesítését logisztikai és pénzügyi munkatársak biztosítják.

Európai gyártás és minőség

 • Az ötrétegű, PEX, hagyományos szerelvények, termosztát fejek és szelepek, szabályozó szelepek, és fűtési egységek, hő és vízmérési rendszerek, flexibilis csőrendszerek, padlófűtési termékek Franciaországban és Olaszországban készülnek.
 • A COMAP Hungária Kft. által forgalmazott termékek rendelkeznek a szükséges gyártói minősítéssel és szigorú minőség ellenőrzést követően kerül a végfelhasználókhoz.

Tudjon meg többet a COMAP történetéről

Tudjon meg többet a gyárakról és logisztikai egységeinkről