COMAP Hungária Kft.

Egy vezető márka

A COMAP VEZETŐ ÉPÍTŐIPARI MEGOLDÁSOK TERVEZŐJE ÉS GYÁRTÓJA, AZ ÉPÜLETEK KÉNYELME, ENERGIAHATÉKONYSÁGA ÉRDEKÉBEN.

A COMAP Hungária Kft. korszerű épületgépészeti csőrendszerek, fűtésszabályozási és vízkezelési megoldások tervező és gyártó vállalata, fókuszban az épületen belüli kényelemi és a környezetvédelmi szempontokkal. 

A Comap csoport Európában 3 ISO minősítésű gyárral rendelkezik és több mint 600 alkalmazottat foglakoztat, valamint több mint 20 országban vannak kereskedelmi leányvállalatai. A Comap Hungária Kft. az Aalberts Company csoport tagjának, a Comap SA-nak a magyarországi leányvállalata, mely a Comap gyárai által előállított termékek magyarországi és romániai forgalmazását végzi. A Comap Hungária Kft. 1994-óta van jelen Magyarországon, a cég 15 alkalmazottal egy budaörsi központban működik. A Comap küldetése,  az épületek komfortosabbá és energetikailag hatékonyabbá tétele.  Alacsonyabb költségek mellett magasabb kényelmet, megbízhatóságot és hatékony működést biztosít.

A COMAP egy elismert gyártó a csőrendszerek, szerelvények és szabályozás területén. Célunknak tekintjük a hatékony energiafelhasználás érdekében történő fejlesztéseket, illetve a költségek csökkentését, miközben termékeink még nagyobb kényelmet és a biztonságot nyújtanak. Termékeink és rendszereink közvetlenül hozzájárulnak a hatékony, gyors kivitelezéshez és az épületgépészeti rendszerek megépítésének idő és minőség tekintetében történő optimalizálásához.

A magyarországi és romániai piacon, a COMAP Hungária Kft. forgalmazza a Comap Group által gyártott termékek teljes skáláját.

  • A központunk és raktárunk Budaörsön található.
  • Az ország összes nagyobb viszonteladójával kapcsolatban állunk.
  • A COMAP Hungária Kft. céljainak elérése érdekében, a kétközvetítős értékesítési csatorna alkalmazását választotta.
  • Értékesítési mérnökeink támogatják a projekteket műszaki, költségvetési és egyéb tanácsokkal.
  • Műszaki tanácsadóink a kivitelezők, tervezők és viszonteladók rendelkezésére állnak.
  • A megrendeléseket és a hatékony kiszolgálást a helyi logisztikai és pénzügyi munkatársaink biztosítják.
  • Miért a COMAP a lakosság és a kivitelezők kedvenc megoldása? Összefoglaljuk 8 pontban:

Európai gyártás és minőség

  • Az ötrétegű, PEX, hagyományos szerelvények, termosztát fejek és szelepek, szabályozó szelepek, és fűtési egységek, flexibilis csőrendszerek, padlófűtési termékek Franciaországban és Olaszországban készülnek.
  • A COMAP Hungária Kft. által forgalmazott termékek rendelkeznek a szükséges gyártói minősítéssel és szigorú minőségellenőrzést követően kerülnek a végfelhasználókhoz.

Tudjon meg többet a COMAP történetéről

Tudjon meg többet a gyárakról és logisztikai egységeinkről