Comap & Flamco integráció

cs, 01/07/2021 - 15:46
Vállalat

Comap és Flamco integráció

2021. január 1-től a FLAMCO Kft-t és a COMAP Hungária Kft-t a Hydronic Flow Control (HFC) szervezetbe integrálták. A magyarországi és régiós disztribúció a Flamco Kft. és a Comap Kft. által elkülönülten folytatódik. A rendelési és számlázási folyamatok egyelőre változatlanok  maradnak, a HFC-n belül a két cég külön kezeli a rendeléseket és számlázást. 

A közelmúltban bekövetkezett piaci változások, az új kihívások illetve az értékesítés és működés lehető legmagasabb szintre történő emelésére irányuló törekvések eredményeként az Aalberts Industries vezetése a
Flamco Kft. és a Comap Hungária Kft. egy közös, Hydronic Flow Control (HFC) szervezetbe történő integrálásáról döntött. Mindkét szervezet termékpalettájának és kompetenciáinak összehangolása logikus lépést jelent az Aalberts - Hydronic Flow Control fejlődésének folymatában. Az új szervezet folyamatainak és működésének szinergiahatását és optimalizálását kombinált termékportfóliónk megerősítése és ügyfeleink számára biztosított magasabb szintű szolgáltatásunk fogja biztosítani. Együtt képesek leszünk még teljesebb „tervezéstől a végfelhasználókig” rendszermegoldásokat nyújtani. Magyarországi és a régióbeli ügyfeleink számára ez a bejelentés nem jár semmilyen változással az ügyfélszolgálati és értékesítési folyamatokat illetően. A jelenlegi kapcsolattartók, telefonszámok és e-mail címek változatlanok maradnak. Megtartjuk termékmárkáinkat, valamint a Flamco és a Comap helyi tevékenységeit. A feltételek és a kereskedelmi megállapodások szintén változatlanok maradnak. A magyarországi és régiós disztribúció a Flamco Kft és a Comap Kft által elkülönülve folytatódik.

weboldalaink:                                     facebook oldalaink:                 linkedin oldalaink:

https://www.comap.hu/hu                   Comap Facebook oldal               Comap Linkedin oldal

https://flamcogroup.com/hu               Flamco Facebook oldal               Flamco Linkedin oldal