Comap RCH fűtésszabályozó - vezeték nélküli kivitel

Régulation sans fil plancher chauffant Biofloor Connect

COMAP RCH Fűtésszabályozó - komfort egy karnyújtásra

A Comap RCH fűtésszabályzó vezetéknélküli kivitelével kialakított szabályzó rendszer könnyen telepíthető valamint vezérelhető okostelefonról, tablet-ről. Egy professzionális megoldás amely ötvözi a magas szintű technikai kifinomultságot és az otthoni autómatizálási rendszerek egyszerű használatát.

A COMAP RCH fűtésszabályozó szabályozási pontossága (CA) csupán 0.5K. Ez a nagy pontosságú érték megmutatja hogy a szabályzás milyen mértékben járul hozzá a rendszer teljes energiahatékonyságához.

Ezt az értéket egy független intézet, az Európai Épület Automatizálási és Szabályozó Szövetség (EBACA) által kiadott tanúsítvány igazolja

PLUG and Play megoldás

A COMAP RCH fűtésszabályozó tartalmaz egy rádiós vezérlő egységet, vezeték nélküli szobatermosztátot és termoelektromos működtető fejeket a különálló fűtési körök vezérléséhez,így lehetővé téve a hőmérséklet tökéletes szabályozását minden helyiségben.
A nagy hatékonyság mellett a COMAP RCH fűtésszabályozó könnyen telepíthető, és ezáltal lehetővé teszi hogy teljes megoldást kínáljon a felhasználó számára beleértve a padlófűtés vezérlést is.

  • A termosztát a vezérlő egységhez másodpercek alatt csatlakoztatható a megbízható és biztonságos 868MHz-es kétirányú rádiófrekvenciás technológiának köszönhetően
  • Az alapbeállításoknak köszönhetően néhány egyszerű lépésben elvégezhető  a programozás és a beállítás.
  • Végezetül a digitális kijelzővel ellátott  termosztát egyszerű, intuitív menüket kínál a felhasználó számára, akik rendszerüket okostelefonjukon vagy táblagépükön keresztül helyileg valamint távolról is vezérelhetik.

COMAP RCH ALKALMAZÁS

Comap Connect alkalmazáson keresztül felügyelhet és vezérelhet minden egyes termosztátot amelyet az okostelefonjához vagy táblagépéhez rendelt. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play valamint Apple App Store áruházakból..