Plug-in vezetékes szabályozó rendszer

Régulation filaire Biofloor MCF234

Átfogó és versenyképes megoldás minden padlófűtési/ hűtési rendszerhez. A szobák vezérlésére (2 pont szabályozás)  nappali és dolgozószobákba Triac kimenettel a termoeletromos fejekhez.

A rendszer 6 vagy10 körös vezérlőegységből (MCF234), alap (TAF234) vagy elektronikus (TEF234) szobatermosztátokból és elektrotermikus fejekből (TE24) áll, amelyek a különböző körök vezérlésére alkalmasak. Az optimális hőmérséklet-szabályozás zónánként vagy helyiségenként fenntartható.

A kívánt igényeknek megfelelően, három vezérlőegység és két termosztát kialakítás (modern kialakítású és intuitív kezelőfelület) választható.

  • Mindegyik elemet könnyű telepíteni: egyszerű kábelezés (akár 10 körig), a keringetőszivattyú vezérlése megoldható időbeli késleltetéssel vagy anélkül (változattól függően).
  • Padlóhűtés vezérlése: választható üzemmódok a külső működésválasztóval vagy a hőszivattyú fűtés/ hűtés kimeneti távirányítójával. Opcióként elérhető harmatpont érzékelővel.
  • A szobatermosztátok önálló termékként vagy az MCF234 szabályozóegységgel kombinálva használhatók a COMAP padlófűtési rendszerekhez.