Termosztát fejek, testek és készletek

A termosztatikus szelep készletek lehetővé teszik a hőmérséklet szabályzását minden egyes hőleadónál (radiátorok, törölköző szárítók, stb.), így minden helységben beállítható a kívánt hőmérséklet!

Egy termosztatikus szelep készlet tartalmaz egy termosztát fejet, mely érzékeli a környezet hőmérsékletét, egy termosztatikus szeleptestet mely az átfolyó vízmennyiséget szabályozza és a szükséges cső csatlakozó idomokat.

Ez egy olyan eszköz, amely egy épület központi fűtési rendszerével együtt működik (családi vagy társasházakban, ipari épületekben, kereskedelmi létesítményekben, stb.).

A termosztatikus szelep készletek az alábbi feladatokat látják el:

  • Pontos hőmérséklet beállítás
  • Hidraulikus rendszer szabályozás
  • Optimális hőmérséklet elosztást a minimalizált energiafelhasználás és a megfelelő komfortérzet érdekében

A COMAP termosztatikus szelep választéka már 40 éves múltra tekint vissza és folyamatosan  bővül, fejlődik. Manapság is kiváló teljesítményt és maximális pontosságot nyújtanak termékeink melyek egyesítik a tökéletes megjelenést a hatékonysággal.  Az összes itt bemutatott termék Franciaországban készül a COMAP gyárban, mely Abbeville ben Somme tartományban található.
A COMAP termosztatikus fejek a piac legjobbjaiként vannak számon tartva, a teljesítmény és megjelenés terén egyaránt. A felújítások és új szerelések során felmerülő igényeket is tökéletesen kielégítik. A COMAP termosztatikus szelep testek elérhetőek fix és állítható Kv értékű változatban és alkalmazhatóak a COMAP termosztát fejek teljes sorozatával.