Termosztátfejek, szeleptestek és készletek

A termosztatikus radiátorszelep lehetővé teszi a hőmérséklet szabályzozást minden egyes hőleadónál (radiátorok, törölközőszárítók, stb.), így minden helységben beállítható a kívánt hőmérséklet.

A termosztatius radiátorszelep tartalmaz egy termosztatikus fejet, mely érzékeli a helyiséghőmérsékletet és egy szeleptestet, mely az átfolyó vízmennyiséget szabályozza.

A szerelvények rendelhetők úgynevezett szettként is. A radiátorszelep szett tartalmaz egy termosztatikus fejet, egy szeleptestet és adott esetben egy visszatérő csavarzatot.

A szelep az adott épület központi fűtési rendszerének részeként működik (családi vagy társasházakban, ipari épületekben, kereskedelmi létesítményekben, stb.).

A termosztatikus megoldások a következőket biztosítják:

  • Pontos hőmérséklet-szabályozás
  • Hidraulikus rendszer beszabályozás
  • Minimalizált energiafelhasználás, megfelelő komfortérzet

A COMAP termosztatikus szelepválasztékát több mint 40 éve folyamatosan fejlesztük. Ezek a termékek kiváló teljesítményt és maximális pontosságot nyújtanak, valamint egyesítik a tökéletes megjelenést a hatékonysággal. A szerelvények a COMAP franciaországi gyárában, Abbeville-ben készülnek.

A COMAP termosztatikus fejeket, a teljesítmény és a megjelenés szempontjából a piac legjobbjaiként tartják számon. A felújításokhoz és az új építésekhez is tökéletesen megfelelnek. A COMAP termosztatikus szeleptestek fix és állítható kv értékűek is lehetnek és kompatibilisek a COMAP termosztátfejek teljes sorozatával.