Padlófűtési rendszerek

Dokumentum

Hatékonyság, elhivatottság és egyszerűség a padlófűtési- és felületfűtési/hűtési rendszereinknél.

A kényelem és energiamegtakarítás az elsődleges szempont mindazok számára akik építési projektekben vesznek részt. Kivitelezők, építészek, mérnökök és felhasználók szerint a maximális komfortérzet és energiahatékonyság biztosítására a felületfűtés- és hűtés a legjobb megoldás.

Több mint fél évszázada a COMAP hatékony, rugalmas és versenyképes megoldásokat kínál ezen a területen.

Érvek a COMAP mellett:

  • 10 éves rendszergarancia*

Amikor a COMAP padlófűtés rendszerét választja, biztos lehet benne, hogy a szabályozási megoldásainkból a legmegfelelőbb testreszabott kialakítást kapja, 10 év garanciával*.

  • Hatékony termékek

site Certitherm

A COMAP termékei mögött több mint 100 éves tapasztalat áll, a hőellátási és vízkezelési rendszerek területén. A tervezést és a fő komponensek gyártását a COMAP irányítja annak érdekében, hogy egy olyan teljes rendszert hozzon létre mely egységes és bővíthető, valamint adaptálható bármely projekthez függetlenül annak nagyságától.

Küldetésünk, hogy olyan rendszereket kínáljunk, melyek rugalmasak, könnyen és gyorsan telepíthetők és az adott projekt specifikus igényeihez szabhatók.

  • Műszaki támogatás az Ön szolgálatában

A COMAP segít az építőipari szakembereknek -kivitelezőknek, mérnököknek, építészeknek- kiválasztani a legjobb megoldásokat, a komfortérzet és energiamegtakarítás érdekében, illetve támogatja őket a projekt teljes ideje alatt.

Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen kiválasztani az ideális megoldást és támogassa a tervezést és a helyes kivitelezést. Képzéseket szervezünk ezzel is segítve a  szakemberek munkáját.

  • A teljes választék bármely igénynek és alkalmazásnak megfelel

A COMAP a felületfűtési és hűtési rendszerek teljes választékát kínálja. Különböző telepítésű rendszerek (pl: Tacker, Száraztelepítésű), osztó/gyűjtők, szabályozástechnikai elemek állnak rendelkezésre bármely kialakítás megvalósításához, legyen szó felújításról vagy új építésről, lakóépületekben vagy közintézményekben.

*Ezzel kapcsolatban további információért keresse munkatársainkat.