Radiátorszelepek

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Termosztatikus fejek és testek, kézi szelepek, állítható szerelvények, hidraulikus egységek, osztó-gyűjtők stb.: COMAP a szabályozás lehetőségeinek széles skáláját ajánlja a rendszerek energiafelhasználásának és kényelmének optimalizálása érdekében.

A COMAP fűtés szabályzó termékei kielégítik a szakemberek és magánfelhasználók igényeit a hőmérséklet szabályozás terén:

  • Mérnökök dolgoznak azon, hogy rátaláljanak az energiafelhasználás csökkentésének újabb módjaira.
  • A szerelőknek szükségük van olyan eszközökre, amelyek megbízhatóak és egyszerűen szerelhetők.
  • A felhasználók olyan egyedülálló megoldásokat keresnek melyek könnyen használhatók, gazdaságosak, jól átgondoltak és tartósak.

4 fontos érv a COMAP mellett:

1. Jól ismert márka

COMAP már több mint 60 éve fejleszt fűtés szabályzó termékeket. A Szakemberek által elismert márka, mely a magas megbízhatóságáról és technikai kifinomultságáról ismert.

2. Garantált energia hatékonyság

A COMAP fűtés szabályzó termékek kiváló energia hatékonysággal rendelkeznek: a termosztatikus fej az egyik legjobb hőmérséklet szabályozási (TELL minősítés) besorolással rendelkezik a piacon. A termosztatikus szelep előbeállításos kivitelben is rendelkezlsre áll.

3. Teljes műszaki támogatás

  • Adatlapok minden termékhez, a különböző jelleggörbéket, kiválasztási információkat és beállítási utasításokat is beleértve.
  • Műszaki szakértő csapatunk segít Önnek a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában, specifikálásában.

4. Széleskörű megoldási lehetőségek

A COMAP termékskála által nyújtott széles típus- és méret választék minden elvárásnak és alkalmazásnak megfelel, egy vagy kétcsöves rendszerekben is.

A COMAP az alábbi fűtésszabályzó termékeket kínálja: