Padlófűtési rendszerek

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Hatékonyság és egyszerűség a padlófűtés és hűtési rendszereink telepítésénél.
A kényelem és az energiamegtakarítás elsődleges szempont mindazok számára akik építési projektekben vesznek részt. A kivitelezők, építészek, mérnökök és végfelhasználók szerint a maximális komfortérzet és energiahatékonyság biztosítása szempontjából a felületfűtés és felülethűtés a legjobb megoldás.
A Comap több mint fél évszázada áll rendelkezésre a hatékony, rugalmas és versenyképes padlófűtési és hűtési rendszerek területén.

Lefgontosabb érvek a COMAP padlófűtési rendszerek mellett:

 1. 10 éves rendszergarancia
  Ha a COMAP padlófűtés és hűtés rendszert választja, (megfelelő méretezés mellett) a legjobb felületfűtési elemeket és szabályozási választékot kapja, melyben megtalálja az adott projekthez szükséges megoldásokat, valamint 10 év garanciát kap a teljes rendszerére.
   
 2. Termékek a hatékonyság érdekében
  A COMAP több mint 100 év tapasztalattal rendelkezik a hőellátás és vízrendszerek területén. A tervezést és a fő komponnensek gyártását úgy végezzük, hogy egy teljes rendszert hozhasson létre, mely bővíthető, egységes és alkalmazható bármely épülethez függetlenül annak nagyságától.
  Célunk, hogy olyan rendszereket kínáljunk, melyek rugalmasak, könnyen és gyorsan telepíthetők és az adott projekt minden egyedi részletéhez illeszthetők legyenek.

 3. Műszaki segítség az Ön szolgálatában
  A COMAP segít az építőipari szakembereknek, kivitelezőknek, mérnököknek, építészeknek kiválasztani a legjobb megoldásokat az energiamegtakarítás és komfort szempontjából. Továbbá támogatja őket  a tervezés és kivitelezés teljes ideje alatt. Munkatársaink készek segíteni a tervezésben, kiválasztásban és az ideális rendszer kialkításában. Képzéseket szervezünk ezzel is segítve a szakemberek munkáját.
   
 4. Minden igényt kielégítő teljes választék
  A COMAP a padlófűtési, hűtési rendszerek teljes választékát kínálja mely magában foglalja a rendszerlemezeket, tartó síneket, osztókat, gyűjtőket, szabályozás technikai elemeket, melyek alkalmazásával bármely feladat megvalósítható, legyen szó felújításról vagy új építésről, lakóépületről vagy közintézményről.