Kivitelezőknek

A kivitelezők a kereskedelem elsőszámú partnerei

A COMAP termékkínálatában minden olyan alkatrész, termék megtalálható, mely a fűtési, hűtési és ivóvíz rendszerekhez szükséges a hőtermelő és fogyasztó közötti hálózatban. A COMAP mérnök csapata is legjobb tudása szerint támogatja a kereskedőket és építőipari vállalkozásokat a szerződés vagy project ideje alatt, legyen szó akár családi házas vagy nagyobb gépészeti projektról.

Mi tökéletesen megértjük az elvárásokat és követelményeket, és az egyik legszélesebb választékot kínáljuk a piacon. Célkitűzéseink azonosak: Magas minőség, kiválló ár- érték arány, gyors kiszolgálás.

  • Az első és legfontosabb a megbízhatóság: termékeink a gyártási tapasztalat és tudásunk eredményei, és természetesen megfelelnek a vonatkozó szabványoknak és előírásoknak. Ügyfeleinknek garantáltan hatékony rendszereket és optimális kényelmet kínálnak termékeink, illetve kivitelezők részére hatékony munkavégzést biztosítanak.
  • Értékesítési, műszaki csapatunk segít önnek, ha tanácsadásra van szüksége akár az előkészítés vagy a kivitelezés során. Mérnökeink azon vannak, hogy mindig az Ön számára legoptimálisabb megoldást tudják megtalálni.
  • Előnyt adunk: Minding arra törekszünk, hogy előre és jobban reagáljunk a piaci igényekre, változásokra,és ügyfeleinknek olyan megoldásokat nyújtsunk melyek egyre hatékonyabb és gazdaságosabban működő rendszereket eredményeznek.