Mérnököknek, mérnökirodáknak

Fiches techniques téléchargeables COMAP
Letöltések
Eszközök, műszaki adatlapok

Töltse le a szükséges műszaki adatlapokat.

Lépjen be a letölthető dokumentumokhoz

Letöltések
Eszközök, műszaki adatlapok

Lépjen be a letölthető dokumentumokhoz

A kiválót keresi? Mi is! 

 

A hűtés és melegvíz készítés az épületek energiafelhasználásának 60%-át teszi ki. Az energiafelhasználás csökkentése érdekében szabványok és törvények kerülnek bevezetésre. Az egyre jobb tájékoztatásnak és szigorodó követelményeknek köszönhetően a szakemberek és felhasználók hatékony megoldásokat várnak el.

Gyártó és tervező cégként, meggyőződésünk hogy munkánknak válaszokat kell szolgáltatnia a ma és holnap energiafelhasználásának kihívásaira. Termékeink fejlesztésében kulcsszerepet játszik a rendszerek energiahatékonyságának javítása. Ezért arra törekszünk, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, melyek akár részletükben is hozzájárulnak a teljes rendszer hatékonyságának javításához.

 

  • Minőség kompromisszumok nélkül: Termékeink 90%-át Európában tervezzük mérnökeinkkel és gyártjuk nagyrészt saját gyárainkban, melyek mind megfelelnek az ISO 9001-es szabványnak. Azért hoztuk ezt a döntést, hogy magas minőségű termékeket kínálhassunk tartós és megbízható rendszerekhez, melyek megfelelnek a hatályos szabványoknak és előírásoknak.

  • Innováció, motivációnk: Mindig is arra törekedtünk, hogy minél több műszaki újdonságot és hatékonyabb termékeket biztosítsunk ügyfeleink részére. Az ipari mérnöki részleg mellett a Kutatás -és Innovációs csapatunk központja is Lyonban található, ahol az energiafogyasztás vezérléséhez szükséges alkalmazások, valamint az energiafogyasztás csökkentésére fejlesztett megoldásokat tervezik. Itt történik a kommunikációs rendszerek és interfacek fejlesztése is..

  • Műszaki támogatás: Forduljon bizalommal az Ön COMAP értékesítési képviselőjéhez, bármilyen műszaki tanácsadásra, segítségre van szüksége. Az Ön képviselője segít megoldani a problémákat, hogy minél jobb és hatékonyabb rendszert tudjon kiépíteni így Ön is segít nekünk, hogy a jövőben minél jobb megoldással járuljunk hozzá a hatékony és gazdaságos rendszerek kialakításához.