Mérnököknek, mérnökirodáknak

A kiválót keresi? Mi is!

A hűtés és melegvíz hálózat kiépítése az épületek energiafelhasználásának 60%át teszi ki. Az energiafelhasználás csökkentése érdekében szabványok és törvények kerültek bevezetésre. Az egyre jobb tájékoztatásnak és szigorodó követelményeknek köszönhetően a szakemberek és felhasználók hatékony megoldásokat várnak el.

Gyártó és tervező cégként, meggyőződésünk, hogy megoldásokkal kell rendelkeznünk a ma és holnap energiafelhasználásának kihívásaira. Termékeink fejlesztésében kulcs szerepet játszik az energiahatékonyság javítása. Ezért arra törekszünk, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, melyek akár részleteikben is hozzájárulnak a teljes rendszer hatékonyságához.

  • Minőség kompromisszumok nélkül: Termékeink 90%-át Európában tervezzük és gyártjuk, nagyrészt saját gyárainkban, melyek mind megfelelnek az ISO 9001-es szabványnak és saját mérnöki részleggel rendelkeznek. Azért hoztuk meg ezt a döntést, hogy magas minőségű termékeket kínálhassunk, tartós és megbízható rendszerekhez, melyek megfelelnek a hatályos szabványoknak és előírásoknak.
  • Innováció, motiváció: Mindig is arra törekedtünk, hogy minél több műszaki újdonságot és hatékonyabb termékeket biztosítsunk ügyfeleink részére. Az ipari mérnöki részleg mellett a Kutatás és Innováció csapatunk központja Lyonban található, ahol az energiafogyasztás szabályozásához fejlesztett megoldásokat terveznek, valamint a kommunikációs rendszerek és interfacek fejlesztése történik.
  • Műszaki támogatás: Forduljon bizalommal a COMAP értékesítési képviselőjéhez, bármilyen műszaki tanácsadásra vagy segítségre van szüksége. Segítünk a lehető leghatékonyabb rendszer kiépítésében valamint a gazdaságos rendszerek kialakításában.