Képzések

Dokumentum

ONLINE AKADÉMIA - Oktatások épületgépész tervezőknek és kivitelezőknek

 

Felgyorsult világunkban az épületgépészet területén szinte hétről hétre jelennek meg új, innovatív megoldások. A legújabb fejlesztések elsők közötti alkalmazása piaci előnyt jelenthet az Ön számára. Célunk az, hogy felhasználva az Internet Technológia által nyújtott szolgáltatásokat, a legfrissebb ismeretanyagot napra készen juttassuk el Partnereinkhez. Mindemellett szeretnénk hatékonyabbá, könnyebbé és kényelmesebbé tenni az ismeretek befogadását. Ezért elindítjuk az "Online Akadémia" programot, melynek keretein belül, az internet felhasználásával lehetőség nyílik színvonalas előadásaink online módon történő meghallgatására, kérdések feltételére, azonnali megvitatására.

A részvétel egyszerűbb, mint hinné! Nincs szükség helyszínére utazásra, akár a munkahelyről, vagy otthonról kényelmes körülmények között lehet az előadásokat hallgatni. A prezentáció anyagát a résztvevők elektronikus úton az előadás után megkapják.

Az előadás sorozatok tavasszal és ősszel vannak, az előadásokról hírlevélben küldünk tájékoztatót és jelentkezési linket.

 

A tavaszi előadás sorozat prezentációit itt tudja letölteni: