Viszonteladóknak, Nagykereskedőknek

Letöltések
Eszközök, műszaki adatlapok

Töltse le az összes szükséges műszaki adatlapot ingyenesen és egyszerűen.

Lépjen be a letölthető dokumentumokhoz

Letöltések
Eszközök, műszaki adatlapok

Lépjen be a letölthető dokumentumokhoz

A szakmai támogatás: kereskedelmi -és marketing szakértelem, valmint egyénre és projektre szabott műszaki támogatás

A COMAP mindig is törekedett arra, hogy partneri kapcsolatot építsen ki ügyfeleivel, ezzel közelebb hozva szakkereskedők, kivitelező cégek és tervező irodák igényeit, elvárásait.

  • Minőség és megbízhatóság: a termékeinket és rendszereinket Franciaországban és Európában a cégcsoport saját gyárában tervezik és gyártják. A szabványok követelményein túl – melyeknek termékeink minden esetben megfelelnek – COMAP saját műszaki előírásai alapján is fejleszti minden egyes termékét.
  • Választék és elérhetőség: anyagok, technológiák, méretek, szállítás. Ügyfelei nyugodtak lehetnek mivel Ön gyorsan ki tudja szállítani a termékeket melyekre szükségük van.
  • Marketing és kereskedelmi szakértelenünk alkalmas viszonteladás támogatásához, így a megoldásink és szolgáltatásaink igazi előnyt jelentenek az Ön számára.
  • Területi értékesítőink legjobb műszaki tudásukkal támogatják a viszonteladók, kivitelezők és tervező irodák munkáját. Az ő munkájukat belső műszaki tanácsadók támogatják, akik elvégzik a partnerek részére szükséges számításokat illetve segítenek az optimális műszaki megoldás kialakításában.  Elsődlegesen a területi értkesítők állnak az ügyfelekkel kapcsolatban, ők felelősek a megrendelésekért, illetve ők biztosítják az ügyfelek részére szükséges dokumentumokat.
  • Co-Expert : egy kereskedelmi és műszaki szolgáltatás kezdeményezése világszerte. Műszaki és kereskedelmi csapatunk képzéseket és támogatást nyújtanak Önnek, hogy ügyfelei is a legjobb támogatást kapják.