Viszonteladóknak, Nagykereskedőknek

A szakma szolgálatában: kereskedelmi és marketing szakértelem, egyénre, projektre szabott műszaki támogatás

A COMAP mindig is jó kapcsolatot épített ki partnereivel, ezzel közelebb hozva szakkereskedők, kivitelező cégek és tervező irodák igényeit, elvárásait.

  • Minőség és megbízhatóság: a termékeinket és rendszereinket Franciaországban és Európában a cégcsoport valamely saját gyárában tervezik és gyártják. A szabványok követelményein túl –melyeknek termékeink minden esetben megfelelnek – a COMAP saját specifikáció alapján is fejleszti minden egyes termékét.
  • Választék és elérhetőség: anyagok, technológiák, méretek, szállítás –Ügyfeleink nyugodtak lehetnek hiszen a megrendelt termékeket gyorsan tudjuk kiszállítani
  • Marketing és kereskedelmi szakértelem - különösen alkalmas a viszonteladás támogatásához, így megoldásink és szolgáltatásaink igazi előnyt jelentenek ügyfeleink számára
  • Értékesítési kollégáink a legjobb műszaki tudásukkal támogatják a viszonteladók, kivitelezők és tervező irodák munkáját. A COMAP értékesítési képviselőit belső műszaki tanácsadók támogatják, akik elvégzik a partnerek részére szükséges számításokat illetve segítenek az optimális műszaki megoldás kialakításában.  Elsődlegesen az értéksítési képviselők állnak az ügyfelekkel kapcsolatban, ők felelősek a megrendelésekért, illetve ők biztosítják az ügyfelek részére szükséges dokumentumokat.
  • Co-Expert: egy nemzetközi kereskedelmi és műszaki szolgáltatás. Műszaki és kereskedelmi csapatunk képzéseket és támogatást nyújt annak érdekében, hogy ügyfeleink a legjobb támogatást kapják.